perjantai 30. maaliskuuta 2012

Hoitajatoiminta - uppoaako tämä laiva?

Hoitajatoiminta alkaa pian olla virtuaalimaailmassa "uhanalaista". Sitä löytyy vielä kymmeniltä ratsastuskouluilta ja yksäreiltä, mutta silti tuntuu että miljoonatalleja joiden hevosiin ei anneta hoitajan koskea edes pitkällä kepillä - syntyy enemmän kuin näitä lämpimiä maalaistalleja. ERJ, KRJ ja VRL ovat vallanneet osansa virtuaalimaailmassa takaisin ja himokisaaminen vie voittoa ihmisistä. Villahaka on yksi näistä lämminhenkisistä maalaistalleista joka tarjoaa vielä hoitohevosia. Myös Elyseä ihailen usein persoonallisten hevosten takia.

Hoitajatoimintaa kallistaa poispäin kai sekin, että hevoset tehdään kuin liukuhihnalta. Samankaltainen luonne, ilkeä tai pullamössö. Sukuselvitykset ovat kilometrin pituiset ja kisakalenteri on epärealistisen pitkä. Hoitajat haluavat itselleen monipuolisen persoonallisen hoitohevosen. Ei välttämättä mitään tappiinsa viilattua kisaratsua. Ovathan nekin hienoja, mutta lähinnä true-kisaheppaharrastajat näitä haluavat hoitaa. Useat hoitajat tykkäävät lämminveriristä ja suomenhevosista sekä muista "perusroduista", joiden kanssa ei tarvitse miettiä miten harrastaa.

2 kommenttia:

  1. Hoitajatoiminta on juuri se, mikä houkuttelee miuakin koko ajan takaisin Latun Tallin pariin ja pistää jaksamaan sen kanssa -ihanat hoitajat jotka jaksavat myöskin kirjoittaa, piirtää jne. hoitsuilleen, se on sen arvoista! :)

    VastaaPoista
  2. Kuule, ei hoitajatoimintaa ole AINAKAAN vähempää kuin ennen. "Freewebsin valmisleiskojen aikaan" sitä "oli enemmän", mikä siis ei ole totta. Nykyajan hoitohepat asuvat VIELÄKIN niillä valmisleiskatalleilla & suntuubissa. Tallit ja omistajat ovat vaihtuneet, mutta hoitoheppoja on aivan varmasti saman verran (lue: roimasti enemmän) kuin esim kymmenen vuotta sitten. :)

    VastaaPoista