torstai 29. maaliskuuta 2012

Case tuplanickit

Ht.netiä on järisyttänyt nyt usea ihminen joka on paljastunut tuplanikittäjäksi tai mitä nyt ikinä ovatkaan. Ja voi herranen aika sitä parjaustopikkien määrää. Mikä ihmisiä vaivaa? Toinen urhoollisesti paljastaa ja myöntää virheensä eikä piiloudu uuden nickin taakse - ja sama vastaan otto kuin se että olisi mutkien takaa paljastunut. Lokaa niskaan vaan, huh. Toiset jaksaa aiheuttaa ihmisille pahaa mieltä ja ihan tahallaan yrittää saada heidät huonoon valoon.

Eilen (ke. 28.3) Miita (/Alison) teki sellaisen teon mitä monikaan ei uskalla tunnustaa. Tunnusti liikkuneensa usealla nickillä ht.netissä. Rispektit uskalluksesta. Toivotaan että tämä parjausaalto tästä tasoittuisi ja virtuaalimaailma palaisi uomiinsa.

Täytyy silti sanoa että hitto ihmiset on tyhmiä. Oikeassa maailmassa jos töpeksit, se unohdetaan viikossa. Virtuaalimaailmassa se ei tule unohtumaan ikinä näiden "bustereiden" ansiosta.

5 kommenttia:

  1. Suakin alkoi nyppimään tää, hyvä etten ole ainoa. :D Miekin ehdin jo hirveällä ragevimmalla inisemään omaan blogiini, sekä tietty vähän naureskelemaan bustereille. http://nuuhkun.blogspot.com/2012/03/vajoan-tai-sittenkin-vain-hajoan.html

    VastaaPoista
  2. Viih, Latun lisäilen tänne blogiin luettujen listalle ;)

    VastaaPoista
  3. "Täytyy silti sanoa että hitto ihmiset on tyhmiä. Oikeassa maailmassa jos töpeksit, se unohdetaan viikossa. Virtuaalimaailmassa se ei tule unohtumaan ikinä näiden "bustereiden" ansiosta."

    Jos töpeksii oikeassa maailmassa niin siitä jää jälki rikosrekisteriin tai vastaavaan tietokantaan. Kyseessä saattaa olla ihan vain pieni rikesako tai "mitätön" varkaus, mutta kyllä siitä jälki jää. Ja vaikkei muut tällaisia asioita muistaisikaan, niin esimerkiksi työtä hakiessa työnantaja kyllä tarkistaa pilkuntarkkaan tällaiset asiat.
    Miksi virtuaalimaailmassa virheiden tekeminen pitäisi sallia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitinkin lähinnä jotain pientä mokausta. En mitään tuollaista. Ei tää virtuaalimaailman takia kannata vetää hernettä nenään ja alkaa vihata koko maailmaa.

      Poista
  4. Jasny: Miksi tuo oikean elämän töpeksintä tarkoittaisi juuri laittomuuksia? Ehkä kyseessä olikin vain se, että unohdit housut kotiin lähtiessäsi töihin, toit pomolle vääränlaista kahvia tai jotain muuta vastaavaa.

    Meinaan eihän tupla-/triplanikitkään ole laittomia, edes täällä virtuaalimaailmassa. Tai edes toisten haukkuminen tai muu vastaava. Eihän ne suotavaa ole ja todella hölmöä muutenkin, mutta ei siltikään laitonta. Joten ei tuollainen käytös todellakaan oikeuta haukkumaan toista joka toisessa välissä.

    Miehän en toki tiedä mitä kaikkea kyseinen henkilö on tehnyt, joten en voi olla varma onko hän tehnyt myös laittomuuksia, mutta sellaisista ei kukaan ainakaan tähän mennessä ole ouhunut.

    Ja en todellakaan tarkoita, että sitä täytyy anteeksi antaa tai missään mielessä olla toisen kanssa tekemisissä, jos silti tuntuu.

    VastaaPoista