keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tallien epäkohdat

 Virtuaalimaailmassa on muotia pitää joko a)  hataraa navetta-tallia joka tuntuu hajoavan käsiin tai b) luksustallia kaikilla herkuilla. Useimmiten ensimmäiseen vaihtoehtoon sisältyy vielä joku entinen huippumallikouluratsastaja jota ei voisi vähempää kiinnostaa kaakkien elinolot kunhan ne napsii sijoituksia kouluradoilta. Eikö tallien realistisuuteen voitaisi edes vähän panostaa? Luksustalleilla on maneesit ja auratut hienot kentät ja niiden hevoset ovat niitä GP-tason 150cm hyppääviä huippuja, kun taas tuollaista lautakasaa muistuttavan hökkelin sisällä asuu luultavasti loppuunkulutettuja ex-ravureita jotka pomppivat kattoon nähdessään satulan.

Samoin liikaa viljelty hevosia vähättelevä kirjoitustyyli, jossa tallin omistaja on samanaikaisesti ihku supermalli ja ilkeä tyranni, ärsyttää niin maan pirusti. Siis tyyliin "pihamaalla on upea 1800-luvun kartano, mutta itse talli on ihan rähjäinen ja varmaan kaatuu seuraavassa myrskyssä ja hevosetkin tarhailevat korviaan myöten suohon uponneena, koska paikan omistajatarta ei vaan kiinnosta niiden hoitaminen, vaan hän lipittää mieluummin ällömakeaa mansikkasiideriä ja katsoo antiikkisohvalta Täykkäreitä!!! Orjat hoitavat hevoset, daa!!"
No justiinsa.
- dani @  ht.net

3 kommenttia:

  1. Tökin sua tätäkin kautta että huomasitko sähköpostiviestini? :) Olisin kamalan innokas nyt jatkamaan Viikinkiratsuja ja kuvatkin olen uusinut, sinä puutut vain enää messistä. Ymmärrän toki jos olet muuttanut mieltäsi, niin käy varmasti kaikille joskus että ensin innostuu jostakin ja sitten tuntuukin ettei se ole ihan se oma juttu kuitenkaan -ei tosiaan haittaa, tahtoisin vain tietää että oletko yhä kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Ja jälleen häiriköin tässä blogissa, mutta kun tätä kautta saan siut nopeimmin kiinni -sain tuon viestisi, yritetään osua joku päivä samaan aikaan meseen (oon yleensä arki-iltaisin koneella) niin saataisiin kehiteltyä jotakin plus voin antaa siulle tunnuksetkin. Jotakin työnjakoakin pitää varmaan tehdä, ettei mennä ihan ristiin hommien kanssa -tyyliin ilmoiteta hevosia samoihin kisoihin mutta eri ratsastajalla. :D (Tosin tästä on tuskin pelkoa, kun mää oon niin laiska kisaamaan.....)

      Poista